Scampi (råa) ASC miljömärkta

399 399 kr/kg

21025

Scampin är styckfryst så du kan plocka ut det antal du behöver vid varje tillfälle. 

Portionspris 39 kr

399 399 kr/kg

Scampin är styckfryst så du kan plocka ut det antal du behöver vid varje tillfälle. 

Portionspris 39 kr

Styckfrysta råa scampi med skal (8-12 st/lb):
Handelsbeteckning: Stor sötvattensräka
Latinskt namn: Macrobrachium rosenbergii
Produktionsmetod: Odlad
Ursprungsland: Bangladesh
Storlek: 18-27 st/kg
Förpackning: 1.0 kg
Hållbarhet: 6-12 månader
Tillagning: Steka/ugnssteka/grilla
Förpackning scampi (råa) om 1.0 kg.

I början på nittiotalet flyttade Markus Hendriksen från det lilla fiskarsamhället Ibestad i Nordnorge till Oslo och träffade där kocken Andreas Stenberg. Tillsammans kom de på idén att skapa en modern version av de gamla fiskbilar som besökt byar runt i Norge sedan 1900-talets början, anpassad efter nutidens krav på lättillgänglighet, hög service och kvalitet. Devisen blev "endast det bästa från havet – direkt hem till dig".

Efter tio framgångsrika år i Norge beslöt de så att introducera den anrika norska traditionen av fiskbil till Sverige och en vinterkväll 2004 knackade de på den första dörren ute på Lidingö utanför Stockholm. Svenska fiskbilen AB hade fötts. Tack vare tiotusentals nöjda kunder har Fiskbilen expanderat kontinuerligt alltsedan dess och finns nu representerad i större delen av Norden.

Fiskbilen förvaltar en lång tradition av norsk fisk- och skaldjurshandel där kvalitet och service alltid kommer först. Vår affärsidé är att erbjuda de bästa råvarorna från havet – direkt hem till din dörr.

För att förvissa oss om att du som kund är nöjd med dina varor från Fiskbilen lämnar vi alltid en månads smak- och kvalitetsgaranti. Vi tackar för ditt besök och lovar att fortsätta att leverera endast det bästa från havet – direkt hem till dig!

enhetkg