Ingredienser för 4 personer:
600 g Norsk Torskfilé Köp Torskfilé här>>
1 klyfta vitlök
3 msk olivolja
1 st paprika, grön
purjolök
isbergssallad
8 st körsbärstomat
4 st potatis
50 g smör
1 knippe dill
2 dl Keso
4 st tortilla bröd
salt och peppar

Prova Lofoten Classic till fredagsmyset istället för tacos. Gott och nyttigt.

Gör såhär:

Hacka grön paprika och vitlök i små fina bitar. Blanda med olivolja till en marinad. Skär torsken i strimlor och vänd runt i kryddoljan. Strimla purjolök och isbergssalladen. Dela cocktailtomaterna i halvor. Mosa den kokta potatisen och blanda med smöret och purjolöken. Salta och peppra. Stek torsken i het panna, i smör och olivolja, tills den vitnat, ca 3-4 minuter per sida. Plocka dillen i små knippen. Fördela mos, torsk, tomater och toppa med keso och dill på tortillabröd.  Vik upp botten på brödet, vik in sidorna till en rulle och slå lite smörpapper runt.

Originalreceptet hittar du här