Om oss


Vi anser oss vara experter på kvalitetsfisk.

Fiskbilen brinner för att göra din vardag enklare och din kost nyttigare.

Efter dessa år har vi nu avdelningar i Stockholm, Oslo, Malmö och Göteborg. Vi har idag 1000-tals återkommande kunder som samlas vid sina middagsbord för att njuta av goda fiskmiddagar.

Fiskbilen har två år i rad blivit utnämnd till Gasellföretag av Dagens Industri. Vi samarbetar med duktiga leverantörer som sätter oss i kontakt med de bästa producenterna och vi jobbar dagligen med att lyfta kvaliteten till nya höjder.

På elva år lär man sig ett och annat. För oss är det inget mål att sälja till dig en gång, vi vill bli din fasta leverantör av fisk och skaldjur.

Det gläder oss mycket varje gång ni vill ha fiskvaror av oss och vi vill jobba hårt för att du skall bli nöjd.


Fiskbilen Stockholm

  • Markus Hendriksen Delägare och chef
    Markus är en av delägarna i Svenska fiskbilen AB. Han har en lång erfarenhet från den norska fisk- och skaldjursbranschen och ansvarar bland annat för kvalitetssäkringen av Fiskbilens produkter.
    E-post: markus@fiskbilen.se, tel: 010-330 02 30
  • Andreas Stenberg, delägare och chef
    Andreas är en av delägarna i Svenska fiskbilen AB. Han är utbildad kock och har arbetat på några av Oslos bästa restauranger. Andreas har huvudansvaret för ekonomi.
    E-post: andreas@fiskbilen.se, tel: 010-330 02 30
  • Gustav Markowski, leveransansvarig
    E-post: gm@fiskbilen.se, tel: 076-1709641
  • David Alveskär, ekonomiansvarig
    David ansvarar för den ekonomiska delen.
    E-post: david@fiskbilen.se, tel: 010-330 02 30

Fiskbilen Skåne

  • David Alveskär, Operativ chef
    E-post: david@fiskbilen.se, tel: 010-330 02 30

Fiskbilen Göteborg

  • Mikael Ek, Områdesansvarig
    E-post: mikael@fiskbilen.se, tel: 010-330 02 30